maandag 1 september 2014

Voortuin veranderen deel 4

Dit keer een korte update over onze voortuin. We hebben een struikje uit de achtertuin gehaald en in de voortuin gezet.




We hadden nog een behoorlijk kale plek tussen de buren en ons, en daar stond ook precies een kastje van de gemeente. Dus om dat allemaal te bedekken en op te vullen hebben we een struikje uit de achtertuin gehaald. Lucas ergert zich er altijd aan als postbodes of jongens en meisjes die wat bezorgen zo door de tuin gaan om naar de buren te gaan, daarom moest het struikje zo neer gezet worden dat het niet meer kon :)

Ook heeft mijn vader de poertjes van het muurtje voor de tuin wat hoger gemetseld zodat we er over een poosje een hekje tussen kunnen maken.





Hij heeft de bovenkanten afgewerkt met een stuk vloertegel bij hen uit de badkamer. Ik moet zeggen dat ik het heel mooi vind geworden. De poertjes lijken nu wel erg hoog, maar als het hekje er tussen hangt ziet het er heel goed uit. Maar eerst moet alles goed uitharden voordat we in de poertjes kunnen boren, dus jullie moeten nog even geduld hebben voor die foto's.

Dit waren de updates van onze voortuin van deze week. Nu rest alleen nog het hekje, het kunstgras en wat meer planten in de tuin. We zijn trouwens ook nog op zoek naar een bankje, maar daar hebben we geen haast mee. Als er weer nieuws is zal ik het jullie laten weten!

Liefs Alieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten