woensdag 17 oktober 2012

Review Weleda producten

Vandaag schrijf ik een review over een paar weleda producten.
Ik heb de Amandel verzachtende gezichtscréme en de Amandel verzachtende reinigingsmelk.
Dit zijn producten voor een gevoelige huid.Deze heb ik in de aanbieding gekocht, dus de precieze prijs van de producten weet ik niet.
Eerst zal ik mijn mening geven over de gezichtscréme.In het tubetje zit 30 ml créme, een prima hoeveelheid. In deze créme zit geen parfum en het heeft daardoor een beetje een muffe geur. Ik ben er blij mee dat er geen parfum in zit omdat dit heel slecht voor je huid is.
Als er parfum op het doosje staat weet je nooit precies wat ze er in hebben gestopt want er vallen heel veel dingen onder deze noemer. Dat is dus een positief puntje.
Er zit wel alcohol in dit product wat minder goed is.
De créme smeert lekker op, maar ik vind wel dat het wat lang duurt voordat het echt intrekt. Als je het net hebt opgesmeerd zie je er een beetje glimmend uit. Dat vind ik wat minder.
Verder is het een goede gezichtscréme.

De reinigingsmelk is ook een prima product, maar het lijkt eigenlijk heel erg op de gezichtscréme, of andersom natuurlijk :-)In deze tube zit 75ml, dus een stuk meer als de gezichtscréme.
Je brengt dit product gewoon aan met je vingers en dan verwijder je het weer met een watje.
Na het verwijderen voelt het wel alsof er nog wat op je huid zit. Het liefst zou ik nog iets van een toner erna gebruiken, maar deze heb ik (nog) niet gekocht.

Beide producten zijn prima producten, maar ik denk dat ik toch nog wat anders wil proberen en dat ik dit niet gelijk weer koop.

Ik heb pas een site gevonden waar erg veel info op staat over verzorgingsproducten. Dit is de site van Jetske Ultee, zij is hier echt in gespecialiseerd, als je hier interesse in hebt moet je haar maar eens googelen.

Welke verzorgingsproducten gebruik jij? Welke producten zou je me echt aan kunnen raden?

Liefs Alieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten