dinsdag 10 juli 2012

Dagje ontspanning

Afgelopen donderdag heb ik samen met mijn moeder en zusje een heerlijk ontspannen dagje gehad.
We samen naar het Sanadome in Nijmegen geweest. We hebben zelfs heel mooi weer gehad die dag terwijl het thuis toch behoorlijk geregend heeft. Daar kwamen we op de terug weg achter toen we de buien in reden.
We hadden een arrangement geboekt. We hadden toegang tot alle baden, we kregen een salade als lunch, we hebben de behandeling 'Sabbia med' gedaan en de slippers die we kregen mochten we houden.
Heerlijk ontspannen waren we aan het genieten. Om half 2 zou de Sabbia med beginnen dus we gingen om kwart voor één onze lunch bestellen. Het was misschien iets later want we moesten eerst de 'lunchpassen' ophalen, maar goed.
Maar om tien voor half twee hadden we nog niks dus toen waren we iets minder ontspannen. Ik heb toen bij de bali gevraagd of de behandeling misschien iets verschoven kon worden en gelukkig was dit geen probleem. Dus konden wij alsnog ontspannen van onze lunch genieten wat we nooit in vijf minuten op konden eten. Het was een behoorlijke salade, maar heerlijk.
De Sabbia med is een behandeling met lichtterapie. Je maakt een heel etmaal mee van zonsopgang tot zonsondergang. Als je je ogen open houd tijdens de behandeling maak je ook nog eens extra vitamine D aan, maar veel mensen vallen in slaap tijdens de behandeling zo ontspannen is het.

Je ligt daar op een lakentje op warm zand, je hoort een muziekje en er hangt een aromatische geur.
Als je tijdens deze behandeling niet kunt ontspannen weet ik het ook niet meer.
We waren eerst van plan om rond vier uur terug naar huis te gaan, maar toen zaten we daar nog lekker op een terrasje te genieten.
Het was dus iets later geworden, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben een heerlijke dag gehad, maar de volgende keer doen we er een overnachting bij!

Bij het Sanadome is trouwens badkleding verplicht. Wij vinden dat wel zo prettig daarom hebben wij voor het Sanadome gekozen.

Ben jij al eens bij het Sanadome of een andere spa geweest? Wat vond jij ervang?
Ik ben heel benieuwd!

Liefs Alieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten