dinsdag 17 september 2013

Geurstokjes Millefiori

Laatst heb ik weer eens lekkere geurstokjes voor onze woonkamer gekocht. Bijna 3 jaar geleden zat er in ons kerstpakket een set geurstokjes, deze geurt nog steeds! Je ruikt het niet meer zoals in het begin, maar toch je ruikt het nog. Dat is natuurlijk super lang. Je ziet die geurstokjes nu overal, maar het is altijd maar de vraag hoe lang het blijft ruiken. Ik zou het jammer vinden om bijvoorbeeld 20,-  te betalen voor iets wat maar 1 maand zou ruiken. Bij deze geurstokjes uit ons kerstpakket weet ik zeker dat ze lang meegaan, maar ik was heel benieuwd wat het zou kosten.

Ze zien er behoorlijk chic uit en de naam 'Millefiori' vind ik ook niet goedkoop klinken.
Na wat speurwerk op internet kwam ik tot de conclusie dat deze geurstokjes 22,95 kosten. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, ik was bang dat het minstens 60,- zou kosten. We hebben namelijk ook eens geurstokjes gekregen en die was met een goeie 2 maand al niet meer te ruiken. De verkoopwaarde van die geurstokjes was 60,-.
Dus niet langer geaarzeld en de geurstokjes besteld. Nu staan ze hier heerlijk in de woonkamer te geuren. Ik heb gekozen voor de geur monoi. De geur bestaat uit 3 lagen, een topnoot van oranjebloesem en sinaasappel. Een middennoot van gele perzik, monoi, hyacinth en framboos. En een basisnoot van cederhout, amberzaden en witte musk. Nu ben ik niet zo'n expert in geuren, maar ik vind dit echt een lekkere frisse geur. Als ik nu 's morgens de kamer in kom lopen ruik ik die heerlijk geur.
Hebben jullie ook wel eens geurstokjes of iets dergelijks in de woonkamer staan? Welke geurstokjes zijn nog meer echt waar voor hun geld? Ik hoor graag of er nog meer goede geurstokjes te koop zijn.
Wat is jullie favoriete geur?

Liefs Alieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten