donderdag 12 september 2013

Figuuranalyse: dunne kuiten

Na een eerdere blog over vollere kuiten dan nu tips voor als je juist dunne kuiten hebt.

Jij kunt juist wel schoenen kiezen met een enkelbandje, je benen lijken hierdoor wat voller. Ook kom je goed weg met glimmende of lakleren schoenen. Ronde neuzen zijn voor jouw ideaal omdat ze voor die nodige ronding zorgen. 
Puntschoenen of -laarzen zijn minder geschikt, omdat je benen hierdoor nog smaller lijken. Platte schoenen of schoenen met een brede hak geven je benen wel meer body. 
Schoenen of laarzen in een contrasterende kleur zijn voor jouw heel goed omdat ze je beenlengte doorbreken waardoor je kuiten voller lijken. 

Jij kunt trouwens als één van de weinigen heel goed een net panty hebben, door de diagonale lijnen wordt er extra volume aan je benen toegevoegd. Ook zijn glans panty's prima voor jouw, door de glas lijkt je beenoppervlakte groter. 
Voor jouw zijn driekwartbroeken die op het dikste deel van je kuit vallen ook erg geschikt. Een nieuwe trend zijn de midirokken, als ze niet al te erg uitwaaien en ook op het dikste deel van je kuit eindigen zijn ook deze erg geschikt en ook nog eens trendy. De high/low rok past ook super goed bij je, de achterkant eindigt op het dikste deel van je kuit waardoor het voor je kuiten wonderen doet. 
Een jurk of rok die wel erg uitwaaiert is voor jouw minder geschikt omdat je kuiten dan helemaal in het niet vallen. Een mooie kokerrok is beter geschikt. 
Een mooie skinny jeans met opvallende print is echt wat voor jouw, dit geeft je benen net dat extraatjes wat ze nodig hebben. Ook leggings met print zijn prima voor jouw.
Heb je nog aanvullende tips? Deze zijn heel welkom, laat dan even een berichtje achter!
Liefs Alieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten